Kirjoituksia kellarista

Kirjoituksia kellarista

8. kesäkuuta 2008

Lenny Kravitz otti yleisönsä!

On sunnuntai-ilta. Eilen oltiin kaveriporukalla katsomassa Lennyä Turkuhallissa. Kädet on oikeasti kipeät taputtamisesta ja niska tukan heiluttamisesta. Oli aivan mahtava keikka! Menee TOP-3:seen ihan kirkkaasti!

Kun on hyvä ja tietää sen, on varmaan helppo olla. Siltä toi Lennyn soittaminen ainakin tuntui. Bändi oli aivan kymppi ja pelasi saumattomasti yhteen. Mietin vaan, mihin on unohtunut se naisrumpali, joka pari-kolme vuotta sitten Tukholmassa hakkasi kuin Muppettien rumpali ikään. Olisko äitiyslomalla? No, ei tuossa miehessäkään mitään valittamista ollut.

Let love rule -biisin aikana Lenny teki rundin yleisön joukossa. Siis käveli ihmisten keskelle halattavaksi ja käteltäväksi! Otti yleisönsä tyylillä, mutta nöyrästi. Ei liikoja kikkailuja, pani vain itsensä alttiiksi. Ja taas huomasi sen, miten paljon paremmilta biisit kuulostavat, kun ne kuulee livenä. Ja saa itse laulaa mukana! Ai vitsi! Ja Päivi oli vain muutaman kädenojennuksen päässä. Takapuoli on kuulemma kybä! Päivi on legendaarinen Levi's-peppu nainen. Se on pitkä tarina, josta kerron lisää joskus toiste.

Saa nähdä, millainen hiki on ens yönä päällä. Perjantaina nimittäin juhlittiin miehen nelikymppisiä aika kosteissa tunnelmissa ja eilen oli siis tuo Lenny. Pekan sanojen mukaan tästä viikonlopusta tuli perjantain ja maanantain välinen yö eikä hän varmaan kauheen väärässä ole - eilenkin kun piti mennä konsertin jälkeen vielä lehmään repimään muutama olut unilääkkeeksi. Ja kotiin tullessa katottiin vielä miehen kanssa telkkaria, kun "yhtään ei nukuttanut". Just joo! No, huvivero pitää maksaa.

Tuleva viikkokin on aika haipakkaa. Keskiviikkona on EDE-päivä, jossa olen duunissa päivällä. Iltajuhla alkaa vasta klo 20.30 ja se järjestetään nyt ekaa kertaa uudessa kirjastossa. Olen ollut iltajuhlassa vasta kerran, mutta silloin oli ainakin tosi kivaa. Toivottavasti nytkin.

Viikonloppuna kutsuin isän syömään sunnuntaina. Ja lupasin hänelle, että meen tyhjentämään äidin kaappeja lauantaina. Yritän järjestää kirpputoripaikan jostain, että sais tavarat pois. Ja osa menee suoraan tonne turvakotiin naapurin siskon kautta. Siellä on tarvetta kuteille, kun naiset joutuu lähtemään yöhön usein ihan pienissä vaatteissa.

Ostin muuten tuon Von Hertzen Brothersin uuden levyn Love remains the same. Se on aivan mahtava! Pidän siitä jopa enemmän kuin Approachista. Ekaa levyä en ole edes kuullut, mutta se pitäis jostaa yrittää löytää. Sitä on myös kehuttu.

Musiikki on ehkä maailman ihanin asia. Ainakin omalla kohdallani se lohduttaa, helpottaa oloa, tuo muistoja, piristää, pistää ajattelemaan. Ei huano juttu!

Ei kommentteja :