Kirjoituksia kellarista

Kirjoituksia kellarista

13. helmikuuta 2014

Nyt tuli reilun 500 km ongelma!

Tänään tuli facebookin kautta ensin yksi kiva festarivierailu: Alice in Chains Ilosaarirockiin 13.7.2014. Okei, ihan hyvä bändi, vaikka vissiin puolet alkuperäisjäsenistä on jo kupsahtanut huumeisiin, mutta emmä nyt sentään Turusta Joensuuhun sen takia matkusta.

Pari tuntia edellisestä ja Mustasch loi tapahtuman: Next summer's only gig in Finland - ja missäpäs muuallakaan kuin juuri Joensuun Ilosaarirockissa 12.7.2014. Ei juma, sinne on päästävä!

Kotiin tultuani google maps auki ja reittiohjeet - Turusta Joensuuhun on 573 km. Arvioitu ajoaika reilut 6 tuntia, junallakin 7 ja puoli tuntia. No, mitä välii - sinne on nyt päästävä.

Kun Riku tuli kotiin, kerroin pilke silmäkulmassa tästä hänelle, mutta ymmärrän, ettei hän päästä mua sinne yksin. Emmäkään päästäis! Mutta silti, sinne on nyt päästävä.

Hotellien selailu tuotti vesiperän - joko kyse oli virheestä tai sitten kaikki hotellit on tuohon aikaan jo buukattu täyteen. WTF?! Voiko olla mahdollista? Ei oikein jaksais uskoa, mutta voihan se olla mahdollista, että bändit on jo varanneet varmuuden vuoksi kunnon majoituksen. Ja rahvas saisi nukkua missä nukkuu. Höh!

Toinen vaihtoehto tietysti on, että tsekkaan äijien keikkakalenterin muiden tapahtumien osalta. Mä en kieltämättä oikein noista festareista innostu, mutta jos ei yksittäisiä klubikeikkoja kerran ole tarjolla niin ei siinä sitten muu auta kun mennä sinne mihin voi.

Grasu-ryhmään laitoin jo viestin, että uhrautuisko kukaan kanssani Ilosaarirockiin, mutta hiljaista on toistaiseksi. 

Lopetan raporttini tältä erää tähän. Seuraamme tilannetta. Ugh!

Ei kommentteja :