Kirjoituksia kellarista

Kirjoituksia kellarista

5. maaliskuuta 2009

Nyt alkaa lomastressi!

Lomaa on jäljellä enää huominen päivä, vaikka mielestäni just tänne kirjoitin! Olen vain skimbaillut, nukkunut, juonut punkkua ja syönyt. Tosin on tässä kaloreitakin kulunut, mutta en esim. ole ehtinyt yhtään virkkaamaan Isabellan paitaa, jota tosin ensin pitäisi purkaa muutama kerros. Onneks lähtö on vasta lauantaina ja sen verran myöhään, että ehditään rauhassa syödä aamiaista, siivota ja pakata auto. Turussa ollaan sunnuntaiaamuna klo 7.50.

Eilen käytiin Ylläksellä, joka oli mulle pettymys. Siihen tietty vaikutti kelikin, joka oli edelleen ihan sumuinen. Ylläs oli kuitenkin sen verran ylempänä, että päästiin pilvien yläpuolelle - siellä oli hienoa ja rinteet aivan loistavassa kunnossa. Muuten paikka ei hajanaisuutensa vuoksi vaikuttanut, siellä ei ilman autoa pärjäisi. Selvää keskusta ei ole, sitä on vuosien varrella yritetty rakentaa useampaankin paikkaan. Vähän kuin joku Espoo, jossa on kaksi keskusta.

Paluumatkalla pysähdyttiin syömään Lainion lumilinnassa, joka teki vaikutuksen. Se tosiaan on hotelli, joka oli täynnä toinen toistaan upeampia, mutta helkkarin kylmiä huoneita! Miten sielläkin voi muka nukkua? Morsiussviittikin siellä oli ja otettiin paljon kuvia, mutta miten kylmiä avioliittoja siellä syntyykään? Hrrrrrrrrrr....

Kelit ovat olleet lauantaita ja sunnuntaita lukuunottamatta aivan hanurista. Tai no ei muuten, mutta kauhee sumu tuolla ylhäällä, ei näe paria metriä kauemmas. Itselleni se ei ole mitenkään miellyttävää, kun pelkään telovani itseni ja muita. Oltiin silti tänäänkin mäessä, eli ihan hukkaan ei mennyt. Kaloreita paloi jotain tuhat.

Tultiin Rikun kanssa aiemmin kämpille, sillä jostain syystä palelin oikein kunnolla. Nyt vaan väsyttää aika paljon.

Eipä muuta tänään.

Ei kommentteja :