Kirjoituksia kellarista

Kirjoituksia kellarista

16. maaliskuuta 2009

Ei riitä pelkkä linna

Itävallassa on alkanut oikeudenkäynti Josef Fritzliä vastaan. Hän on siis se "malli-isä", joka sulki oman tyttärensä 24 vuodeksi kellarityrmään varjellakseen tätä huumeilta ja elämän vaaroilta. Samalla hän otti oikeudekseen käyttää tytärtään seksuaalisesti hyväkseen ja - ups - tytär synnytti kahdeksan lasta tälle sairaalle yksilölle. Yksi sattui kuolemaan, ja tämän vauvan isä näppärästi poltti.

Pistää niin perkeleesti nyt vihaksi tuo hullu äijä, joka ei kehtaa oikeuden istunnossa edes paljastaa kasvojaan. Hyi helvetti, mikä niljakas ja sairas tyyppi! Voi vain kuvitella tyttären fiiliksen joka kerta, kun hän kuuli oven käyvän. Tiesi aina etukäteen, että kohta tapahtuu. Hyi saamari!

No, mitäpä minä siitä. Aika pieniä ovat meikäläisen murheet tuon rinnalla. Mitä siitä, vaikka painoa onkin ylimääräistä jotain 10 kiloa. Ainakin voin itse tehdä sille jotain tai olla tekemättä. Ei ollut Elisabeth Pritzelillä sitä vaihtoehtoa.

Koulussa alkaa olla tosi paljon tehtäviä. Olen ollut parina viikonloppuna pois ja heti se tuntuu ja näkyy. Ne on kyllä tosi mielenkiintoisia ja ennen kaikkea hyödyllisiä. Ajatusmaailma on muuttunut ihan selvästi toisenlaiseksi. Kokonaisvaltaisemmaksi. Osaan ajatella mainontaa useammalta kantilta.

Nyt mä keskityn Uutishuoneeseen, josta tulee tänään toiseksi viimein jakso.

Ei kommentteja :