Kirjoituksia kellarista

Kirjoituksia kellarista

2. syyskuuta 2008

Vaatteiden ostamisen kauheus

Kun sain tänä iltana vapautuksen remontoinnista, päätin puhaltaa suoraan töistä Myllyyn. Oikeasti oli asiaa IKEAan, sillä lupasin anopille hankkia sinne uuden sohvanpäällisen. Mutta päätin ensin mennä Myllyyn haistelemaan vähän muotituulia.

Itse asiassa kiikarissani oli paitapuserot, mutta kuten aina jotain tiettyä asiaa etsiessäni, ei sellaisia löytynyt mistään. Ja tunsin sitä paitsi itseni aivan täydelliseksi jättiläiseksi siellä sovituskopissa, kun VeroModan paitapuserosta piti kokeilla kokoa XL eikä se siltikään mahtunut päälle. Tähän pitää todeta, että esim. KappAhlissa ja SEppälässä mahduin kuitenkin housuihin ja hameeseen kokoa 38, eli en voi olla mikään valas. Mutta ihmetyttää tietenkin, vaikkakin nuo VeroModan vaatteet taidetaan tehdä jossain vähän toisenlaisen mitta-asteikon omaavassa maassa...

On se silti niin masentavaa, kun pitää katsoa perään, mitä syö. En tietenkään yli neljäkymppisenä enää orjallisesti tuijota kaloreita, mutta kyllä se harmittaa, jos vaatteet ei mahdu päälle.

Enpä taida jaksaa valittaa tämän enempää.

Ei kommentteja :